En verder


Kunststof


Vijftig jaar geleden, bij de start van Bouwbedrijf Pot, was er in ons land nauwelijks sprake van het gebruik van kunststof in de bouw. Daar is veel in veranderd in de loop der jaren, en bouwbedrijf Pot is mee veranderd. Wilt u onderhoudsvrije kozijnen, deuren of dakkapellen, dan leveren en plaatsen wij in allerlei maten, uitvoeringen en kleuren.

Timmerwerkplaats


In Woltersum hebben we de beschikking over een goed uitgeruste timmerwerkplaats, waardoor wij houtwerk op maat kunnen vervaardigen: deuren, kozijnen, autobetimmeringen en zelfs meubels. En mocht u zelf aan het klussen slaan en u heeft houtwerk op maat nodig: kom gerust even langs.


In het bijzonder voor bedrijfsauto’s kunnen wij, geheel naar uw wens, zorgen voor betimmering die allerlei beschadigingen voorkomt. Het aanbrengen van planken, kastjes en laden zorgt voor een zo economisch mogelijk gebruik van de bedrijfsauto.


Daarnaast maken we ook meubels op maat

Leerbedrijf


Dat Bouwbedrijf Pot niet wegloopt voor haar maatschappelijke verantwoordelijkheid blijkt uit het feit dat wij een erkend leerbedrijf zijn voor jonge bouwvakkers in opleiding. Bij ons krijgen zij de mogelijkheid alle aspecten van het vak te leren onder begeleiding van onze ervaren medewerkers en een coördinator van de betreffende onderwijsinstelling. U mag dit gerust zien als een bewijs van vertrouwen in de deskundigheid van onze medewerkers.